Hartelijk dank voor uw interesse in Reisbureau Friesland. Wij zetten ons inmiddels al meer dan 25 jaar in voor onze klanten. Vanuit onze vestiging in Harlingen is het oorspronkelijke idee voor Reisbureau Friesland ontstaan. Met de slogan ” … zó vanzelfsprekend !” wordt alles in het kort samengevat. Voor Reisbureau Friesland zijn de Friese identiteit, goed reisadvies, uitgebreide service en een toegevoegde waarde voor uw vakantie … zó vanzelfsprekend!

Reisbureau Harlingen is in 2014 verkozen tot “Beste Reisbureau van Friesland”. De titel hebben wij mogen ontvangen vanwege de bereidheid om onze klanten te “ontzorgen” , vanwege het hoge kennisniveau van de medewerkers, de klantvriendelijkheid van de medewerkers en vanwege de innovatieve ideeën om het reisbureau daadwerkelijk een toegevoegde waarde te laten zijn. Voor mensen die nog niet exact weten wat ze willen, adviseren wij altijd een gesprek met een van onze medewerkers. Zij zijn in staat uw wensen te filteren en dit vervolgens om te zetten in een voor u passend advies, succes verzekerd! 

Reisbureau Bolsward is in 2013 onderdeel geworden van Reisbureau Harlingen. Ook hier zitten meerdere medewerkers die al jaren op een reisbureau werkzaam zijn. Doordat het toenmalige reisbureau haar deuren sloot hebben we besloten hier meteen op in te springen door een nieuwe vestiging te openen. Ook hier bent u welkom voor uitgebreid advies!

 

Contact opnemen met Reisbureau Friesland

Reisbureau Friesland - Harlingen

Simon Stijlstraat 5
8861 CH Harlingen

Telefoon: (0031) 517 417 158
E-mail: harlingen@reisbureaufriesland.nl

Reisbureau Friesland - Bolsward

Achter de Smeden 14
8701 KE Bolsward

Telefoon: (0031) 515 760 088
E-mail: bolsward@reisbureaufriesland.nl