Je verblijft er in mooie en ruime, modern ingerichte bungalows met een heerlijk terras, gelegen in een grote tuin. En door de snelle gratis wifi verbinding in het hele complex kun je overal gebruik maken van Parque Cristobal's bijzondere app! Check bijvoorbeeld de voedingswaarden van de gerechten van het buffet van vandaag, of chat met andere gasten om ergens af te spreken. En of je met nieuwe vrienden op zoek bent naar spel en vermaak of meer naar totale ontspanning, met de aparte animatie, rust- en kinderbaden is er altijd een plek voor. In HD Parque Cristobal is alles mogelijk!

Voor de kinderen
speelruimte zonder toezicht, babybedje, speeltuin, kindermaaltijden te verkrijgen, miniclub, leeftijd van 4-12 jaar, KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE (schoolvakanties), leeftijd van 3-11 jaar, splash park, kids bungalows, overdag is er vermaak voor de kinderen en activiteiten voor de kinderen

Faciliteiten

  • Label A
  • Label B

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later