Madinat Jumeirah (o.a. Mina A'Salam, Al Qasr)

Dubai | Dubai | Verenigde Arabische Emiraten


Zeer ruim en exclusief vakantiecomplex, volledig omgetoverd tot een Oriëntaals dorp, geïnspireerd door het Arabische verleden! Per gondel verplaats je je tussen de talloze faciliteiten. Heerlijk dineren in één van de vele restaurants, shoppen, genieten van een heerlijke behandeling in de spa of relaxen aan het strand of zwembad, de keuze is aan jou. Eén ding is zeker, je verveelt je hier geen moment.

Voor de kinderen
Sinbad's Kidsclub, leeftijd van 4-12 jaar en speeltuintje

Verzorging
logies en ontbijt en halfpension

Goed om te weten
dit complex bestaat uit 4 delen: Mina A'Salam is gericht op families, Al Qasr is het meest luxe deel, de kamers van Dar Al Masyaf zijn gelegen in villa's welke verspreid liggen over het Al Qasr gedeelte en recentelijk is het Al Naseem deel aan de rest toegevoegd. Gelegen midden op het resort met perfect uitzicht op de Burj Al Arab. De faciliteiten van alle vier de delen zijn toegankelijk, ongeacht het deel waar je verblijft., tussen de verschillende delen vaart een 'dhow' heen en weer, je hebt gratis toegang tot het naastgelegen Wild Wadi Waterpark. en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Faciliteiten

  • Huwelijksreizen

Selecteer uw voorkeuren

Vertrekdatum

Verzorgingstype

Verzorgingstype

Touroperator

Touroperator
Onderstaande prijzen zijn indicatief. Klik op de prijs van de gewenste vertrekdatum voor de actuele beschikbaarheid en totaalprijs.

Selecteer een prijs

7 dagen eerder 7 dagen later